Četvrtak , 17 Kolovoz 2017

Naslovnica » Fokus » Nisvetu Hrustiću brončani leptir za film “Neobičan gost”.
Nisvetu Hrustiću brončani leptir za film “Neobičan gost”.

Nisvetu Hrustiću brončani leptir za film “Neobičan gost”.

Lipanj 8, 2016 12:09 pm A+ / A-

Na drugom VIVA Internacionalnom Festivalu religijskog, ekološkog i turističkog dokumentarnog filma Sarajevo Bosna i Hercegovina koji je nedavno završen Nisvet Hrustić osvojio brončanog leptira za film “Neobičan gost”.
Film Neobičan gost (An Unusual Guest) redatelja Nisveta Hrustića, izabran je u takmičarski program u kategoriji Ekologija, te nominovan među 10 filmova ove kategorije za zlatni, srebrni i brončani leptir. Internacionalni stručni žiri dodijelio je ovom filmu III nagradu u kategoriji Ekologija – Brončani leptir. Izgubljeni mali medvjed iz netaknute prirode nailazi na turističko naselje gdje teatralno priređuje svoj program, nakon koga se vraća majci prirodi.Na festival je stigli preko 2200 filmova a izabrano je u kategoriji Ekologija 33 filma,Religija 33, turizam 33 i kategorija omladinski film 17 međunarodnih i 7 filmova iz BiH.
Filmografija reditelja:
-Neobičan gost (2015)
-Crna kraljica (2013)
-Zapad na istoku (2010)
-Džemo, koza i bruceloza (2009)
-Vode srednje Bosne (2008)
-Pogrešan krug (2007)
-Više od toga (2006)
-Panta Rei (2005)
-Drvo ti je k’o čovjek (2004)
-De mea vita (2002)
-Ljudi od svjetlosti (1995)
-Travnički fragmenti (1994)
-Flora i Faun otkrivaju eko zlato Hutovo blato (2009)-asistent režije i montaža
-Jezero, čovjek, pas i planine glas (2008)-asistent režije i montaža
-Ruke majke Rabije (2006)-asistent režije i montaža
-Pera zvani FIS (2006)-asistent režije i montaža
-Bijeli konj, crni kruh (2006)-asistent režije i montaža
-Bosut bicycle man (2005)-asistent režije i montaža
-Asim free man (2004)-asistent režije i montaža
-Sinhronizacija mnogih crtanih filmova, veliki broj TV emisija i reportaža
nisvet02

Nisvetu Hrustiću brončani leptir za film “Neobičan gost”. Reviewed by on . Na drugom VIVA Internacionalnom Festivalu religijskog, ekološkog i turističkog dokumentarnog filma Sarajevo Bosna i Hercegovina koji je nedavno završen Nisvet H Na drugom VIVA Internacionalnom Festivalu religijskog, ekološkog i turističkog dokumentarnog filma Sarajevo Bosna i Hercegovina koji je nedavno završen Nisvet H Rating: 0