Nedjelja , 17 Veljača 2019

Naslovnica » Fokus » Gordana Tadić glavna tužiteljica Tužilaštva BiH
Gordana Tadić glavna tužiteljica Tužilaštva BiH

Gordana Tadić glavna tužiteljica Tužilaštva BiH

Siječanj 23, 2019 4:03 pm A+ / A-

„Misija OESS-a u Bosni i Hercegovini pozdravlja imenovanje Novog glavnog tužitelja Tužilaštva BiH. Nadamo se da će se Glavni tužitelj posvetiti osiguranju snažnog, transparentnog, neovisnog i efikasnog pravosuđa u BiH, spremnog ZA rješavanje izazova koji utječu na stabilnost zemlje, uključujući i korupciju. Misija ostaje predan partner svim pravosudnim institucijama u BiH i podržava njihove napore kako bi se osiguralo efikasno i pravično postizanje pravde.”

„Misija OESS-a u Bosni i Hercegovini pozdravlja imenovanje nove glavne tužiteljice Tužilaštva BiH. Misija se nada da će glavna tužiteljica obvezati na osiguravanju jakog, transparentnog, neovisnog i učinkovitog pravosuđa u BiH sposobnog za rješavanje izazova stabilnosti zemlje, uključujući i korupciju. Misija ostaje predan partner pravosudnih institucija u ovoj zemlji, i podržava njihove napore u osiguravanju da pravda bude isporučena pravedno i učinkovito.

FOTOGRAFIJA:iZVOR 24sata.info

Gordana Tadić glavna tužiteljica Tužilaštva BiH Reviewed by on . „Misija OESS-a u Bosni i Hercegovini pozdravlja imenovanje Novog glavnog tužitelja Tužilaštva BiH. Nadamo se da će se Glavni tužitelj posvetiti osiguranju snažn „Misija OESS-a u Bosni i Hercegovini pozdravlja imenovanje Novog glavnog tužitelja Tužilaštva BiH. Nadamo se da će se Glavni tužitelj posvetiti osiguranju snažn Rating: 0