Utorak , 22 Svibanj 2018

Naslovnica » Fokus » Čestiti ljudi:Jozo pređe 400 km da bi pokosio svoj voćnjak
Čestiti ljudi:Jozo pređe 400 km da bi pokosio svoj voćnjak

Čestiti ljudi:Jozo pređe 400 km da bi pokosio svoj voćnjak

Lipanj 7, 2017 7:26 am A+ / A-

Jozo Radeljić rođen u Vitezu, danas živi u Splitu kao umirovljenik, odnosno bivši časnik HV-a. Međutim ne smeta ga da upali svoj automlobil i iz Splita dođe u Vitez, točnije Zaselje da očisti svoj voćnjak od trave i korova.Putni pravac Split-Vitez-Split iznosi nešto više od 400 kilometara.Jučer smo Jozu zatekli u akciji.
-Iako je bila teška zima, snijeg i mraz ipak je ostalo nešto voća na granama. Dođem vidim svoju rodbinu i prijatelje očistim voćnjak i opet nazad.Nedaleko od Splita izgradio sam kuću i počeo sa baviti i turizmom.Lijepo je kada inozemnim gostima ponudim domaću šljivovicu i to od šljiva iz svoga voćnjaka.To je za njih pravo”ludilo”, govori nam Jozo dok se priprema za kosidbu trimerom.Tko kaže da se rad ne isplati i da nema čestitih ljudi?

Srećko Stipović

Čestiti ljudi:Jozo pređe 400 km da bi pokosio svoj voćnjak Reviewed by on . Jozo Radeljić rođen u Vitezu, danas živi u Splitu kao umirovljenik, odnosno bivši časnik HV-a. Međutim ne smeta ga da upali svoj automlobil i iz Splita dođe u V Jozo Radeljić rođen u Vitezu, danas živi u Splitu kao umirovljenik, odnosno bivši časnik HV-a. Međutim ne smeta ga da upali svoj automlobil i iz Splita dođe u V Rating: 0