Utorak , 22 Svibanj 2018

Naslovnica » Fokus » Kako izgleda reciklaža guma u Lukavcu

Kako izgleda reciklaža guma u Lukavcu

Lipanj 7, 2017 12:28 pm A+ / A-

Jutros je na e-mail adrese svakog uposlenika općine Vitez stigao mejl sa fotografijama iz tvornice za reciklažu guma u Lukavcu. Naime ista ili slična dolazi u Vitez točnije u blizini bivše Sinteze u krugu “Vitezita”. Mladić koji je poslao ove fotke bio je u tvornici ali je napisao i ovo.Tekst prenosimo u cjelosti bez redakcijskih intervencija:

“Poštovani, imam potrebu da vam dostavim par fotografija pogona za reciklažu guma u Lukavcu, isti takav se planira otvarati tu kod nas u Vitezu, mada većina vas to već zna.
Iako mnogi od vas nemaju veze sa ovim, želim da znate što nam dolazi u grad, našoj djeci, vašoj unučadi.Umjesto parkova, šetališta, zelenila, bicilističkih staza, mi ćemo dobiti ovo.
Hvala svima, hvala vijećnicima, ali jednu stvar imajte na umu ovih groznih slika nitko neće biti pošteđen, nažalost.

Kako izgleda reciklaža guma u Lukavcu Reviewed by on . Jutros je na e-mail adrese svakog uposlenika općine Vitez stigao mejl sa fotografijama iz tvornice za reciklažu guma u Lukavcu. Naime ista ili slična dolazi u V Jutros je na e-mail adrese svakog uposlenika općine Vitez stigao mejl sa fotografijama iz tvornice za reciklažu guma u Lukavcu. Naime ista ili slična dolazi u V Rating: 0