Utorak , 22 Svibanj 2018

Naslovnica » Fokus » Majstor za univerzalne kundake
Majstor za univerzalne kundake

Majstor za univerzalne kundake

Lipanj 2, 2017 10:18 am A+ / A-

Sefir Jugo iz Donjeg Vakufa neobičan je majstor.Već dvadesetak godina bavi se izradom drvenih kundaka za streljačko oružje.Sve je krenulo kada je na njegovoj lovačkoj pušci otišao kundak a majstor tražio puno novaca da mu napravi novi.

-Nisam mu mogao dati novac za izradu kundaka jer je to za mene u to vrijeme bila velika svota.Odlučio sam se okušati u ovome poslu i evo vjerujem da sam uspio.Još ni jedan kundak mi se nije “oteo”.Sve što moji klijenti poruče to i dobiju.Ovaj posao dobro mi dođe da popunim kućni budžet.Svaka marka dobro dođe”, govori nam Sefir dok razgovaramo u njegovoj radionici.
Sefir je neobičan i po tome što izrađuje univerzalne kundake.One koje mogu koristiti i ljevaci i dešnjaci. Tvornice to gotovo više i ne izrađuju.
-Dolazio mi čovjek iz Kraljeve Sutjeske.Ljevak i pita mogu li za njega napraviti kundak jer ga tada nije radila ni jedan tvornica.Uzeo sam njegovu pušku i odradio posao profesionalno. Bio je jako zadovoljan pa me posebno nagradio za moj rad.Za ovih dvadesetak godina napravio sam preko 200 raznih kundaka”, govori Sefir za portal Flash.ba

Srećko Stipović

Majstor za univerzalne kundake Reviewed by on . Sefir Jugo iz Donjeg Vakufa neobičan je majstor.Već dvadesetak godina bavi se izradom drvenih kundaka za streljačko oružje.Sve je krenulo kada je na njegovoj lo Sefir Jugo iz Donjeg Vakufa neobičan je majstor.Već dvadesetak godina bavi se izradom drvenih kundaka za streljačko oružje.Sve je krenulo kada je na njegovoj lo Rating: 0