Nedjelja , 16 Prosinac 2018

Naslovnica » Fokus » Novi Travnik:TDizel farma junadi najveća u Središnjoj Bosni
Novi Travnik:TDizel farma junadi najveća u Središnjoj Bosni

Novi Travnik:TDizel farma junadi najveća u Središnjoj Bosni

Siječanj 31, 2018 8:13 am A+ / A-

Poznati poduzetnik Dragan Turić iz Trenice kod Novog Travnika osnovao je najveću farmu tovne junadi u središnjoj Bosni.Nazvao ju je po firmi TDizel.Farma broji 200 grla junadi rase simentalka i belgijski plavi koja daju najkvalitetnije meso.

farma02
-Oduvijek sam želio imati svoju farmu jer sam kao dijete uvijek čuvao tuđu stoku. Evo san mi se ostvario i smatram da se i od ovoga posla može lijepo živjeti.Dnevni prirast ovih životinja je 1420 grama po svakome grlu. Kada sve saberemeo i oduzmemo ovaj posao se isplati.Draži mi je miris mesa nego oktana”, rekao nam je Dragan za nedavnog posjeta njegovoj farmi junadi.
Ovo je pravi primjer da se u Bosni i Hercegovini može proizvoditi najkvalitetnije meso jer kako nam na kraju razgovora reče Dragan, Bosna i Hercegovina je bogom dana za proizvodnju hrane a pogotovo tovne junadi čije je meso sve traženije na trpezama ne samo BiH nego i Europe.
Srećko Stipović/Flash.ba

Novi Travnik:TDizel farma junadi najveća u Središnjoj Bosni Reviewed by on . Poznati poduzetnik Dragan Turić iz Trenice kod Novog Travnika osnovao je najveću farmu tovne junadi u središnjoj Bosni.Nazvao ju je po firmi TDizel.Farma broji Poznati poduzetnik Dragan Turić iz Trenice kod Novog Travnika osnovao je najveću farmu tovne junadi u središnjoj Bosni.Nazvao ju je po firmi TDizel.Farma broji Rating: 0