Nedjelja , 17 Veljača 2019

Naslovnica » Fokus » Palikuće kuća u Putkovićima kod Viteza lišeni slobode
Palikuće kuća u Putkovićima kod Viteza lišeni slobode

Palikuće kuća u Putkovićima kod Viteza lišeni slobode

Studeni 13, 2018 8:33 pm A+ / A-

Brzom i efikasnom intervencijom policajci PU Travnik i policijski službenici PS Vitez otkrili su počinitelje krivičnih djela paljevine i teške krađe o kojima smo jučer pisali.Naime obnovljene kuće Franje Brkovića i njegovog rodjaka Joze Brkovića zapalili su M.O. rodjen 1995. godine, B.H. rodjen 1994. godine i M.V. rodjen 1973. godine, sva trojica iz Viteza.Kako prenosi TNT portal počinitelji su priznali teška krivična djela a u suradnji policije sa nadležnim kantonalnim tužiteljstvom trojka je lišena slobode.
Na osnovu pribavljene usmene naredbe Općinskog suda Travnik, vrše se pretresi na tri lokacije na području Viteza, a sve u cilju pronalaska sredstava i predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim djelima.

flash.ba

Palikuće kuća u Putkovićima kod Viteza lišeni slobode Reviewed by on . Brzom i efikasnom intervencijom policajci PU Travnik i policijski službenici PS Vitez otkrili su počinitelje krivičnih djela paljevine i teške krađe o kojima sm Brzom i efikasnom intervencijom policajci PU Travnik i policijski službenici PS Vitez otkrili su počinitelje krivičnih djela paljevine i teške krađe o kojima sm Rating: 0