Srijeda , 24 Listopad 2018

Naslovnica » Fokus » Sastanak županijskih izaslanstava HSS Stjepan Radić i HDZ BIH
Sastanak županijskih izaslanstava HSS Stjepan Radić i HDZ BIH

Sastanak županijskih izaslanstava HSS Stjepan Radić i HDZ BIH

Listopad 26, 2017 10:06 am A+ / A-

Suradnja i razgovor nemaju alternativu

Izaslanstva županijskih odbora HSS Stjepan Radić i HDZ BIH razgovarali su u srijedu o suradnji ove dvije stranke na razini Središnje Bosne, a jedna od tema je bilo i funkcioniranje općine Dobretići.
„Razgovor nema alternativu. Suradnju treba nastaviti, jer u ovom vremenu i izazovima koji su pred nama zajednički rad i koordinacijajedini su način funkcioniranja. Bremenita vremena kakva su ova danas traže odgovornu politiku i političke opcije koje su spremne rješavati probleme“, istaknuo je na današnjem sastanku Radoje Vidović.
Ovoga puta se razgovaralo i o Dobretićima, a usuglašeno je da su svi projekti od značaja za tu lokalnu zajednicu obveza za obje stranke i one će zajedno raditi na realizaciji istih.
„Uvažavajući izbornu volju hrvatskog naroda i pravo Hrvata da sami biraju svoje predstavnike u institucije vlasti svjesni smo da se mora raditi još više i snažnije na rješavanju životnih problema i učiniti maksimalno na rješavanju infrastrukturnih problema u lokalnim zajednicama. Još jednom smo se obvezali i dalje raditi zajedno u tom pravcu na svim razinama vlasti“, istaknuo je Anto Lozančić u ime HSS Stjepan Radić.
Zaključeno je kako razgovori trebaju biti i intenzivniji, a dogovoreno je da će se učiniti sve kako bi suradnja ove dvije stranke bila još kvalitetnija i plodonosnija.

Sastanak županijskih izaslanstava HSS Stjepan Radić i HDZ BIH Reviewed by on . Suradnja i razgovor nemaju alternativu Izaslanstva županijskih odbora HSS Stjepan Radić i HDZ BIH razgovarali su u srijedu o suradnji ove dvije stranke na razin Suradnja i razgovor nemaju alternativu Izaslanstva županijskih odbora HSS Stjepan Radić i HDZ BIH razgovarali su u srijedu o suradnji ove dvije stranke na razin Rating: 0