Nedjelja , 20 Siječanj 2019

Naslovnica » Fokus » Šišanje 400 ovaca kod Drage Vukovića
Šišanje 400 ovaca kod Drage Vukovića

Šišanje 400 ovaca kod Drage Vukovića

Lipanj 4, 2018 6:57 am A+ / A-

Proteklog vikenda na vlašičkoj Galici bilo je radno ali i veselo.Šišanje ovaca kod Dragutina Vukovića okupilo je ne samo ovčare iz regije koji su šišali ovce nego i njegove prijatelje, folklornu skupinu.Bila je to fešta za pamćenje a Dragina namjera je da pokaže da ima života i posla i na Vlašiću.
-Kad vidim planinu pustu, sela prazna želim nešto promijeniti, poduzeti. Kao i u drugim poslovima boriti se.Znam da neće biti lako ali želim obnoviti tradiciju i svoje imanje na Galici koje su radili moji roditelji, djedovi, pradjedovi”, izjavio je za portal Flash.ba Drago Vuković, vlasnik poduzeća Vuković d.o.o. iz Turbeta kod Travnika.

Srećko Stipović

Šišanje 400 ovaca kod Drage Vukovića Reviewed by on . Proteklog vikenda na vlašičkoj Galici bilo je radno ali i veselo.Šišanje ovaca kod Dragutina Vukovića okupilo je ne samo ovčare iz regije koji su šišali ovce ne Proteklog vikenda na vlašičkoj Galici bilo je radno ali i veselo.Šišanje ovaca kod Dragutina Vukovića okupilo je ne samo ovčare iz regije koji su šišali ovce ne Rating: 0