Nedjelja , 17 Veljača 2019

Naslovnica » Fokus » U Vitezu peku junca za Vatrene
U Vitezu peku junca za Vatrene

U Vitezu peku junca za Vatrene

Srpanj 15, 2018 9:18 am A+ / A-

Dragan Omazić vlasnik caffea City i braća Mladen i Mario Vujević vlasnici Vujević company iz Viteza jutros su u centru grada postavili na ražanj junca teškog 450 kilograma.Junac će se peći do početka utakmice između Hrvatske i Francuske a svi ljudi dobre volje i navijačke skupine kušat će specijalitet sa ražnja besplatno.

Dragan Omazić specijalno za Flash.ba je izjavio:”Na ovu ideju došli smo kada se igrala utakmica Hrvatska-Danska. Rekli smo ako Hrvatska nogometna reprenzetacija dođe do finala pečemo junca.Meso ćemo podijeliti besplatno navijačkim skupinama i svim ljudima dobre volje koji navrate u centar Viteza točnije ispred caffea City.Kao što se zna Hrvatska je u finalu i ja prognoziram 2:0 za Hrvatsku”, rekao nam je Dragan.
Više pogledajte u video uratku.
Srećko Stipović/Flash.ba

U Vitezu peku junca za Vatrene Reviewed by on . Dragan Omazić vlasnik caffea City i braća Mladen i Mario Vujević vlasnici Vujević company iz Viteza jutros su u centru grada postavili na ražanj junca teškog 45 Dragan Omazić vlasnik caffea City i braća Mladen i Mario Vujević vlasnici Vujević company iz Viteza jutros su u centru grada postavili na ražanj junca teškog 45 Rating: 0