Juneći odrezak na žaru
Delicvija koja u posljednje vrijeme sve više dolazi na pladnju pred izabrane goste hotela i restorana je juneći odrezak na žaru čije je meso odležalo najmanje 30 dana.Naravno cijena ovoga odreska je...
Nevaljan video URL
Loading...
Delicvija koja u posljednje vrijeme sve više dolazi na pladnju pred izabrane goste hotela i restorana je juneći odrezak na žaru čije je meso odležalo najmanje 30 dana.Naravno cijena ovoga odreska je...
Nevaljan video URL
Salkan Brkić iz Mehurića kod Travnika neobičan je po mnogo čemu. Iako je radio u Austriji više od deset godina nema mirovinu. Kako nam je izjavio poslodavac mu uopće nije uplaćivao staž. Da nema...
30. stu 2024.
Pročitaj više →Mustafa Sivro kojega zovu još i Brko i njegov sin Edo ubrali su pet tona domaćih jabuka iz svoje bašte. Brko je poznati kalemar i kalemi isključivo bosanske sorte. Prodaju domaće jabuke po 2 KM za...
29. stu 2024.
Pročitaj više →Kada sam prije šest godina pravio reportažu o Malom farmeru iz Zavidovića mislio sam kao i mnogi drugi da će ova farma kratko trajati.Međutim zahvaljujući upornosti, radu, znanju porodica Alena...
27. stu 2024.
Pročitaj više →Najveći sajam stoke u regionu i ovoga Đurđevdana okupio je tisuće ljudi iz regiona. Nejverojatno je da je kolona vozila od Travnika do Turbeta bila neprekidna. Početak je bio kod semafora, odnosno...
7. svi 2024.
Pročitaj više →